Pavla - Upravljanje financijama

veljača 2019

Pavla - Upravljanje financijama

"Zagrebačkoj banci pridružila sam se nakon petogodišnjeg radnog iskustva u IT sektoru, tražeći specijalizaciju i fokus u području koje će mi biti dovoljno široko, zanimljivo i poticajno na duge staze. Upravo to mi je ZABA i omogućila - mnoštvo prilika da se razvijam, izlazim iz svoje domene odgovornosti i dijelim znanje s talentiranim i iskusnim kolegama te pronađem i primijenim svoje vještine i trud u poslu koji je izazovan i dinamičan. Takvo okruženje u kojemu su promjene, prilagodbe i inovacije stalno prisutne, izuzetno je motivirajuće i potiče te da daješ ono najbolje od sebe u svakom trenutku.

Započela sam radom u ulozi specijalistice za računovodstvenu funkciju, a posljednje 4 godine radim na poziciji direktorice Regulatornog izvještavanja. S obzirom na moje obrazovanje (Ekonomski fakultet, smjer Poslovna informatika) i privlačnost prema poslu koji predstavlja kombinaciju informatičkog i financijskog svijeta, u ZABA-i sam pronašla upravo taj spoj koji mi je omogućio da razvijem svoj potencijal.  

ZABA ulaže velik trud u razvoj, edukaciju i zadovoljstvo svojih djelatnika, kroz razvojne programe na lokalnoj i grupnoj razini, kako u specijalističkom, tako i u rukovodnom smislu, a rad u banci nudi raznovrsne karijerne mogućnosti i različita poslovna područja. Ukoliko ste znatiželjni, motivirani i spremni učiniti prvi korak, svoju priliku u ZABA-i sigurno ćete dobiti. Zgrabite je i otkrijte što znate i možete.”